V.V. Sellingen
 

 

Vacature: Hoofdtrainer vv Sellingen,

Voetbalvereniging Sellingen, momenteel uitkomend in de 2e klasse van het zondagvoetbal, is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor het 1e elftal.

De club
Onze voetbalclub heeft een jeugdafdeling, een seniorenafdeling en een damesteam. Naast het feit dat er een fijne cultuur heerst binnen de club, beschikt de club daarnaast ook over een grote groep vrijwilligers en een prachtige accommodatie. Het 1e elftal kent verder een grote supportersschare, die vaak meereist richting uitwedstrijden.

Wie zoeken wij?
De hoofdtrainer zal de trainingen van de A-selectie op de dinsdag- en vrijdagavond verzorgen en het eerste elftal coachen op zondag. De te benoemen trainer is in het bezit van het vereiste diploma (UEFA B/TC-2) en is in staat en bereid om de jonge groep spelers beter te maken en het team verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?
Sellingen beschikt over zeer goede trainingsfaciliteiten (grasveld en gravelveld voorzien van een lichtinstallatie) en tevens is het hoofdveld voorzien van wedstrijdverlichting. Meer informatie kunt u vinden op de website (www.vvsellingen.nl). Daarnaast bieden wij natuurlijk een passende vergoeding.

Meer informatie of reageren?
Heeft u vragen, neem dan bij voorkeur per email contact op via: arne.tammenga@outlook.com (tel. 06-41275941). Sollicitatie met CV kunnen zowel schriftelijk als per e-mail tot en met 15 januari 2023 worden verzonden aan:

A.Tammenga
p/a Veltkeweg 6
9551 CH Sellingen
e-mailadres: arne.tammenga@outlook.com

 

Nieuws


Terug naar overzicht

26-11-2021

Coronamaatregelen vv Sellingen per 26 november 2021 •

• De basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden.
• Bij het betreden van een sportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar voor iedereen. Het CTB wordt gecheckt in combinatie met een identiteitsbewijs. Dit zal gebeuren bij de ingang van de binnenruimte en van het buitenterras, uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen (=1,5m). Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering).
• Publiek wordt helaas niet toegestaan bij trainingen en wedstrijden.
• Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet. Dit betreffen o.a. onderhoudsmensen, trainers/coaches (ook van de uitclubs), bestuursleden, vrijwilligers, etc. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden vallen hier niet onder en moeten hun CTB tonen.
• Er geldt een sluitingstijd voor alle sportaccommodaties tussen 17.00 en 05.00 uur. Amateursport (wedstrijden en trainingen) is hier dan niet toegestaan.
• Sporters die klaar zijn met hun sportactiviteit worden daarna bezoekers en moeten vanuit die hoedanigheid de sportvelden, tribunes, en sportlocaties op de sportaccommodatie verlaten.
• Iedereen van 18 jaar en ouder 1,5 meter houdt afstand volwassenen en jongeren vanaf 13 jaar. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven tot elkaar en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Jongeren van 13 tot en met 17 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden tot elkaar.
• Deze veilige afstandsnorm niet geldt tijdens de beoefening van sport, voor zover de sport niet op gepaste wijze kan worden beoefend met inachtneming van de veilige afstand (bijv. veldvoetbal).
• Bij verplaatsing binnen een locatie waar een CTB geldt, is het dragen van een mondkapje verplicht. De 1,5 meter afstand geldt te allen tijde, zoals in de sportkantines. Dit heeft effect op het aantal bezoekers. Er kunnen minder mensen binnen zijn.Terug naar overzicht


 

Webshop vvSellingen

De website van vvSellingen is vanaf nu online.
Ga boven in het menu naar "Webshop"
De webshop werkt hetzelfde als een reguliere webshop. U besteld, betaald via iDeal en krijgt de producten thuis geleverd. 
De contacten gaan dan rechtstreeks via Beltona ook voor de retouren.

Klik hier om naar de webshop te gaan